Gratis Aanmelden

Naaien met lieve oma

GrannyRoww (54)

Ik wil graag een fatsoenlijke man in mijn leven vinden. Ik wil een man in mijn leven hebben en alle dingen doen die we leuk vinden. Ik wil een maatje hebben en doen wat we willen in het leven. Alleen dingen die we willen doen en ook plezier maken.

Maak contact met haar
  1. Naam: GrannyRoww
  2. Leeftijd: 54 Jaar
  3. Woonplaats: 's-Hertogenbosch
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Naaien met lieve oma GrannyRoww van 54 uit 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant
Junely (32)
★★★★★
Zal ik je opgeilen? Zie jij het al voor je? Ik trek iets heel sexy's aan, van zwart kant met mooie kousen jarretels, en dan ga ik langzaam voor je dansen en jou heerlijk opgeilen.
Afspreken met geile dame
Pistachiooke (35)
★★★★★
Een goed innerlijk? Ik zoek echt een leuke man met een goed innerlijk, die lief is, weet wat de liefde inhoud en die natuurlijk ook weet hoe het is om een vrouw te verwennen, romantisch te zijn en leuke dingen te ondernemen. Uiterlijk mag er ook wel zijn maar dat is voor mij niet het belangrijkste. Ben je lief, opzoek naar een leuke relatie dan hoop ik dat wij samen gaan voor een leuke klik!
Afspreken met lekkere dame
LillyRose (32)
★★★★★
Rosalie zoekt een ondeugende kerel. Ben je een goed uitziende man, verzorg je je goed en hou je misschien net als ik ook van lekker seks daten, dan zijn we misschien wel de perfecte match en moeten wij elkaar zeker leren kennen.
Vrijen met rijpe dame
Irene30 (34)
★★★★★
Spontane en leuke vrouw zoekt dito man om de stad eens te ga Ik zoek een ondernemende man, iemand die lekker kan praten en gemakkelijk in de omgang is. Je hebt veel te vertellen maar je geeft mij ook de ruimte om mijn verhaal te doen. En als je dan ook nog van uitgaan, wandelen en zonsondergangen houdt, dan hebben wij de eerste klik al binnen.
Sex met wulpse dame
Elodiece (30)
★★★★☆
Wie wilt er neuken? Als jij goed in bed bent en een lekker ding bent! Dan ben jij degene waar ik mij hier voor aangemeld heb! Laat mij eens weten hoe goed jij bent in bed en misschien mag jij mij wel verwennen dan! ;)
Vrijen met geile dame
Luciana1981 (36)
★★★★☆
Tijgerin zoekt temmer Kan jij deze rode tijgerin aan? Heb jij het in je om met nieuwe ideeën te komen? Zou je graag met je hoofd tussen mijn benen willen verdwijnen? Stuur mij snel een berichtje.
Neuken met wulpse dame
Hielkje
★★★★★★★★★★
Ik zit met een lek opgescheept en ik snap niet hoe ik dat moet oplossen. Ik heb geen geld om een klusjesman te betalen, maar ik ben wel bereid om de reparatie in natura te vergoeden.
Lek repareren (Klus van 2 uur)
Marjan
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar iemand die professionnele massage kan geven. Stevige massages, maar ook sensueel. Met massage olie graag en mijn complete lichaam, alstublieft..
Massage (Klus van 1 uur)
Femmy
★★★★★★★★★☆
Ik heb een grote Ikea kast gekocht en ik krijg hem niet in elkaar gezet. Is er iemand die mij kan helpen en die een beloning in natura accepeert van mij?
Ikea meubel opbouwen (Klus van 2 uur)
Saar
★★★★★★★★★★
Ik ben genoodzaakt om hier een advertentie te plaatsen, want ik heb dringend een reparatie uit te laten voeren. Het is niet moeilijk voor een klusjesman, wel voor mij. In vergoed in natura
Reparatie (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates